Hoe word je kapper?

Black hair kapper Rotterdam

Black hair kapper zijn is een uitdaging. Het is inspannend. Het gaat om lange dagen, lange uren en soms het missen van maaltijden. Toch beschouwen de meeste kappers hun job als het meest bevredigende en lonende beroep dat er bestaat.

Het is waar dat niets ter wereld de relatie met je klanten kan vervangen die je hebt wanneer je hun haar verzorgt. Toch kan een veelbelovende carrière als black hair kapper je persoonlijke leven verrijken en je zelfs een bevredigende toekomst bieden.

Stel je het scenario voor: Nadat je je opleiding hebt afgerond, ga je aan de slag en bereid je je voor op het certificeringsexamen. Na enkele jaren, wanneer u volledig gekwalificeerd bent, begint u te werken met uw klanten en merkt u dat u een zeer heilzame en warme relatie met hen hebt. Je sluit vriendschap met hen en glimlacht omdat je weet dat je op een dag, als de dag aanbreekt, hun speciale haarverzorgingsbehoeften zult vervullen.

Het is verbazingwekkend hoe een verandering van carrière je levenskwaliteit kan beïnvloeden. En is het niet bevredigend te weten dat je iets voor je klanten en jezelf hebt gedaan. U begon met dit beroep op 18-jarige leeftijd en bereikte in een mum van tijd de top.

Kapper zijn is zowel leuk als uitdagend. Je kunt er elke minuut van genieten, maar je weet dat het een uitdaging is. Je werkt elke dag met mensen, en situaties kunnen snel veranderen. Je moet bereid en in staat zijn om je snel aan te passen aan steeds veranderende scenario’s. De hairstyling industrie verandert snel. Er zijn meer gespecialiseerde hairstylisten nodig om het toenemende aantal gespecialiseerde kapsels aan te kunnen.

Hier zijn slechts enkele van de groeiende eisen van de kappersindustrie:- Maak een uitstekende indruk op je klanten door gebruik te maken van prachtige touches van linnen, styling gels en haarsprays.- Help je klanten er op hun best uit te zien en urenlang te socialiseren met hun buds.- Leer meer over meer geavanceerde styling processen en leer hoe je meer geavanceerde apparatuur, zoals contour re-builders, te gebruiken voor een meer ingewikkelde look op een regelmatige basis.- Leer meer over illusie styling en hoe het met succes wordt gedaan op een persoon.- Doe meer kleur en permanenten op meer mensen om nieuwe klanten te genereren.- Je kunt een specialist worden in het accentueren van prominente haardelen.- Door de fijne kunst van het föhnen en stylen van het haar van je klanten te leren, kun je nieuwe klanten genereren en je winst verhogen om hoger te staan.- Door vakkundig om te gaan met een stijltang, krultang of haarverstevigers kun je zorgen voor aantrekkelijke kapsels voor je klanten en een reputatie als kapper.- Door vakkundig meer dan één product te combineren kun je unieke kapsels creëren die meestal door je klanten zelf worden gedaan.- In een kapsalonsetting is specifieke klantenzorg een zeer belangrijk aspect. Je moet luisteren naar je klanten en streven naar een goede communicatie zodat je klanten altijd een uitstekende service krijgen.- Snel een stijl ontwerpen die elegant en uniek is voor elke klant.- Leer de laatste trends op het gebied van stylinggels, waxen en andere chemische formuleringen die gebruikt worden bij het ontharen.- Klanten willen zich vrij voelen als ze naar de kapper gaan om hun haar te laten verwijderen. Ze willen ook goede resultaten zien.- Klanten willen meer verbetering zien in het uiterlijk van het haar.- Ze willen ook bij hun vrienden zijn die hun haar laten verwijderen.- De ontharingservaring moet u zonder twijfel achterlaten. U kunt dan doorgaan met meer ontharingssessies.- U zult veel toekomstige klanten hebben die u zullen vertellen dat ze hebben geprobeerd om ontharingsdeals te vinden zoals degene die ze hadden.

Lees meer

Cornrows 
Box braids 

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.