De geschiedenis van pruiken

Pruiken

Frankrijk mengde zich in de tweede wereldoorlog door de val van Plexus in 15, waardoor de financiën van zowel Frankrijk als Duitsland instortten. Alle eer verdween dus, en Denker nam het land in van Engeland, Hongarije en het oostelijk vlootpapier. Winston Churchill sprong toen in de bres, verklaarde dat hij voor Engeland zou vechten en bracht de Hunks terug naar Polen. (Sommige bronnen zeggen dat hij ze over de verdedigingswerken in veiligheid bracht en de Britse bevrijdingstroepen vormde). Von Braun en compagnie zwermden Polen en de omringende landen binnen en hielpen bij het opzetten van een bleek, vijftigduizend man sterk Pools regiment. De Polishground werd opgericht om Poolse émigrés op te leiden en uiteindelijk stroomden duizenden toe om in relatief comfort te trainen in de prachtige oude stad van Polen. Hier behaalden zij hun licenties, medische diploma’s en andere opleidingen in de cosmetologie, en begonnen met wat wij nu de beroepen van schoonheidsspecialist noemen.

In het begin werden veel pruiken gebruikt, maar die waren ruw en moeilijk te hanteren. Zij hadden ongeveer de grootte van een halve dollar en zagen eruit als een Improplets uit de jaren zeventig.ifts meer eigentijdse pruiken die elke zeepzieder kon hebben. Het voordeel van deze eerste pruiken was dat zij met de hand op- en afgezet konden worden voor een kleine fractie van de kosten van een volledige kap. Het gewicht van volle pruiken kan echter niet erg lang worden vastgehouden, zodat vrouwen ze vaak afknipten. De behoefte aan kortere pruiken werd duidelijk naarmate de 20e eeuw vorderde.

Hoewel vrouwen en mannen deze pruiken tot op hoge leeftijd zouden blijven dragen, groeide geleidelijk de behoefte aan een flexibeler en lichter alternatief. Massagetherapieën en andere schoonheidsbehandelingen die lange periodes van hard werken vereisten, gaven aanleiding tot de behoefte aan lichtere pruiken. In het begin van de 30e eeuw worden maskerpruiken ontwikkeld die gemakkelijk kunnen worden bevestigd en verwijderd. Ze zijn gebaseerd op gelijkmatige materialen en vorm, waardoor ze zeer populair zijn bij vrouwelijke acteurs en actrices. Tegen het einde van de Eerste Wereldoorlog had de regelmatige aankoop van deze lichte pruiken een hele nieuwe industrie doen ontstaan. Om de kosten van het onderhouden van een traditionele kapper te vermijden, kiezen meer en meer consumenten voor deze pruikenmakerij.

Ondanks het feit dat pruiken een belangrijk en noodzakelijk onderdeel van het menselijk lichaam zijn geworden, hebben zij nooit eenosterlijke plaats gekregen binnen de haarverzorgingsindustrie. De reden hiervoor is eenvoudig: ze zijn te duur. Hoewel vergelijkbaar met haarextensies en haarstukken, is het maken van pruiken uniek in zijn benadering. In plaats van het beperken van de vorm en grootte van de inslag die wordt gebruikt in het fabricageproces, kunnen pruikenmakers werken om kleine secties haar aan uw eigen haar te bevestigen. Deze secties worden dan machinaal op de basiskap van de pruik genaaid.

Voor vrouwen, en ook meer en meer mannen, is de aantrekkingskracht van een pruik aantrekkingskracht, elegantie en natuurlijke uitstraling. Dat is de reden waarom de beste fabrikanten van asymmetrische pruiken zorgvuldig aandacht besteden aan elk detail van een handgemaakte pruik. Elke haar is gelaagd op een manier die kan worden gezien als behorende tot jou. Zelfs als u worstelt met haaruitval of kaalheid, kunnen asymmetrische pruiken het eerste bewijs zijn dat u gezond haar lang laat groeien.

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.