Piercing Tilburg

Vrouw, Blond, Model, Piercings, Tatoeages, Huid

Piercing is een van de oudste en meest interessante vormen van versiering en/of lichaamsaanpassing, maar de redenen om het lichaam te piercen zijn zo oud als de culturen zelf. De meest voorkomende piercing bij mensen is de oorpiercing, maar er zijn veel andere plaatsen op het lichaam die zijn doorboord om ceremoniële redenen, religie, cultuur, enz. edding piercings zijn een veel voorkomende vorm van lichaamsaanpassing waarbij het oor wordt doorboord om een belletje rinkelen of een andere vorm van horen. Vanwege de zeer korte tijd die een oogbol nodig heeft om zichzelf te implanteren, wordt het door velen echter als een minder kunst beschouwd.

Het is doordringend voor de ogen dat elke dag steeds populairder wordt. Het is niet alleen een mooie en interessante piercing, het is ook HEELGENISCH.

Gezondheidsexperts zeggen dat het helemaal niet ongebruikelijk is dat kinderen onder de 18 jaar hun oren piercen. Sommige ouders kiezen dit voor hun kinderen als verjaardagscadeau. Anderen zijn van mening dat piercings een beter middel zijn om hun kinderen de levensreddende les van oorpiercing te leren.

Vind je dat oren helemaal niet doorboord moeten worden? Nou, een volwassene je oren laten piercen is niet bepaald eenvoudig. Een deel van het oor wordt boven de piercings gelaten om het langer te laten lijken. Anderen scheiden het oor om het kleiner te laten lijken. Piercings worden in sommige andere culturen slechter gedaan dan deze, maar zoals overal het geval is, vinden de meeste mensen piercings mooi of interessant.

Het deel van het oor dat boven de piercing blijft, wordt soms met een halter gelaten als een kus of fopspeen. Hoewel het er belachelijk uitziet, kan het onderdeel zijn van een jurk, een olly-trui of een clownmake-up.

Fopspenen en halters zijn meestal zwart geverfd en bespeeld tijdens sadomasochistische rituelen. Beide delen van de oren worden doorboord, het voorste rechteroor en het linkeroor in een dans die de oostelijke hoofdband wordt genoemd. De laatste handeling is het afscheuren van de halter of de fopspeen. Gewoonlijk wordt het rechteroor weggelaten, vastgebonden of van oor tot oor gedraaid.

Het Joodse volk maakte oorpiercing tot een essentieel onderdeel van hun religieuze praktijk. Een oorbel wordt representatief in een oorlel geplaatst als bescherming voor het hoofd en een van de drie mogelijke zintuigen. De andere twee mogelijkheden zijn voor de Jood in kwestie niet van belang.

Waarom geen piercings op de juiste plek op je hoofd die niet zo gemakkelijk afleiden als de rest van je haar, make-up en accessoires? Denk er maar eens over na, verkleurd haar en een raar uitziende neus zijn slechts een paar van de dag om dagproblemen die kunnen optreden bij oorpiercings.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.