Hoe zorg je voor je haar?

Vrouw, Model, Schoonheid, Houding

Stylisten houden van niets anders dan de unieke persoonlijkheid van elke persoon te horen. Als je merkt dat je dingen zegt als: "Ik hou niet van mijn haar" of "Ik ga veel plezier beleven aan het knoeien met dit onderdeel", dan heb je waarschijnlijk een stylist aan het werk. Als je het geluk hebt om zo'n bekwame en vriendelijke styliste te vinden, zul je zeer tevreden zijn met al haar vaardigheden.

De stylist geeft je een flair

De rol van de kapper is niet alleen om een ​​look te creëren, maar om het uiterlijk en de persoonlijkheid te versterken van zowel de persoon die het kapsel draagt ​​als de persoon die het kapsel moet ondersteunen. De kapper moet de vaardigheden hebben om de bron van je lieflijkheid te begrijpen en deze te kunnen vertalen in een stijl die niet alleen complimenteus, maar ook vleiend is.

Afgezien van subtiele tips, zijn hier enkele van de andere vaardigheden die u wilt aanscherpen:

details – als je een kapsel ziet dat je leuk vindt, maar niet zeker weet of het kapsel bij je past of niet, neem dan van tevoren contact op met de kapper voor een tutorial over hoe je de look kunt bereiken. De stylist kan je een overzicht geven van hoe ze je de look zullen geven, of je gezichtsstructuur een bepaalde snit toestaat en of je de look thuis al dan niet kunt bereiken. oefen met benadrukken – als je eenmaal bedreven bent in de kunst van het benadrukken, zul je in staat zijn om verfijning aan een kapsel toe te voegen door geïsoleerde tinten van het haar of misschien door te leren de contouren van je eigen haar te verduisteren.

dan vanaf daar:

Individualiteit – Hoewel u stijlen kunt imiteren door een proces te gebruiken dat vergelijkbaar is met dat van emuleren, zijn er enkele verschillen. In tegenstelling tot imiteren, wat een methode is waarmee je een gelijkenis van een beroemdheid of filmster kunt bereiken, is het doel van vrouwlijke Kappers om een ​​look te creëren die uniek is voor jou. Dit betekent dat je naar een salon moet met stylisten die andere behandelingen hebben ondergaan dan alleen het verven of stijlen van haar, zodat ze je kunnen adviseren over wat goed gaat en wat niet. Bespreek met de stylist de verschillende dingen die u met uw haar wilt bereiken, want hierdoor kan de stylist een look genereren die speciaal voor u is ontworpen. Bereik niet de exacte look die wordt gebruikt door een film of tijdschrift, omdat dit misschien niet geschikt voor u is.

Haarkleuring – Haarkleur is echt iets dat levendmaker aan het haar kan toevoegen en wordt door de stylisten meestal als een kunst beschouwd. Denk aan de laatste keer dat je een artikel over haarkleur hebt gelezen en je zult zien hoeveel blondines er waren. Mensen zijn bereid extra geld te betalen voor haarkleuring, omdat het een geweldig alternatief kan zijn voor highlights of lowlights. Highlights zijn ook beter hanteerbaar en brengen de natuurlijke schoonheid van het haar naar voren, terwijl de haarkleur als geheel de gelaatstrekken van een persoon kan versterken of verbergen.

Caring for your hair is something that should be done in the correct way and by the right person. Scalp is one such part that is highly vulnerable that is why it is often prone to damage. By not taking good care of it, you may also end up getting rashes and other unsightly appearances. Here are few tips about how to care for your hair:

Blow drying – Don't do it too much. Dry your hair by blotting it with a towel and by brushing it with theamic head dryerand let it dry naturally. It will take around 15 minutes to dry your hair but you can spend as much as you want.

Perms – While getting your hair colored for the first time, make sure to use a shampoo that will have no alcohol content. Also, go through your hair stylist's techniques when it comes to fixating colors. Remember: a perm is applied to smooth out the hair texture after coloring it. There are different types of perms for different types of hair. If you have fine hair, then there are different types of perms to choose from. For those with coarse hair, there are different types of perms to choose from. The type of perms that you use, depends on the type of hair you have so it is important to know what type of perms are best for you. You don't want to use a perm that is too acidic or too alkaline for your hair. For curly hair that is coarse, use a protein to promote curls. You can use a cream based perm that will set the hair chemical in curls.

Kleur – Koop er meestal een die een tint lichter is dan uw natuurlijke kleur. Als je de kleur wilt veranderen, is het belangrijk om er een te kopen die de kleur vasthoudt. Niet alle kleurstoffen kunnen worden gebruikt voor kleurcorrectie. Sommigen kunnen de kleur oranje kleuren.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.