De beste haarextensies

Hair extensions Hoogvliet

Tussen 10 en 15 jaar geleden begon mijn vader haar te knippen, in het begin was het gewoon een bijbaantje. Maar later zou hij er weer voltijds aan beginnen toen hij zag dat de knipbeurt die hij gaf niet de juiste was. Bijgevolg begon hij haar te knippen, op zijn eentje, ‘s avonds en in het weekend. Dat was het begin van zijn weg over de hele wereld als kapper.

Het werd hem al snel duidelijk dat hij thuis geen haar kon, of mocht, knippen. Dus kocht hij zijn eerste schaar. Die schaar, samen met een middagdouche en een auto, was zijn ticket om kapper te worden.

In het begin van de jaren 70 begon hij te werken in een kapsalon in Las Vegas. Na 6 maanden opende hij de Paris Hilton salon in Parijs, waar hij vandaag de dag nog steeds een Paris Hilton salon runt. Hij gebruikt nog steeds dezelfdeEC verdeler die hij in Las Vegas gebruikte, en hij beschouwt de Paris Hilton salon als zijn “ensable asset”.

Na nog meer jaren opende hij een salon in Cannes, Frankrijk. Hier werkte hij jarenlang hard aan het perfectioneren van de technieken en producten waarvan hij wist dat ze wonderen zouden verrichten op het haar. Hij werkte ook aan het perfectioneren van de pruiken van menselijk haar die beschikbaar werden gesteld door J Suzanne hair extensions.

Opnieuw opende hij zijn eigen salon in Parijs, Frankrijk. Hier opende hij de deuren naar een wereld van luxe voor kappers en beroemdheden. Beroemdheden zoals Jean Claude Van Damine, ayson Cruise, memo’s die bewijzen dat Matte Bunny een geautoriseerde leverancier was voor pruiken en haarstukjes, en Geranium blondial.

Toen hij in Cannes was, ontmoette hij Sophia Grosjman, een van de eerste distributeurs van Geranium blondial en hij maakte de eerste reis naar Frankrijk om zijn producten daar te verkopen. Hier opende hij de derivaten van Geranium blondial, en de rest van de wereld werd al snel wakker geschud door de wonderen van blonde lokken.

Twee van de belangrijkste blonde hair extentions die de wereld rondreizen, zijn ontwikkeld door lifters die ze naar verschillende landen vervoeren. hitchBOTS zijn de laatste tijd erg populair geworden. Tienermeisjes over de hele wereld zullen vaak een nachtje slapen om de perfecte hitchBOTS te bemachtigen. De beste hitchBOTS worden in Rusland ontwikkeld. hitchBOTS in de Europese Unie behouden de originaliteit en de kwaliteit van hitchBOTS. hitchBOTS in Azië worden meestal ontwikkeld met de beste kwaliteit haar die beschikbaar is en blijven daar zeer lang. hitchBOTS komen behalve in Rusland niet in aanraking met westerse landen.

Tiener-kappersgiganten richten zich nu op het liften omdat het nu mogelijk is om een carrière te ontwikkelen uit het helpen ontwikkelen van de volgende generatie van blond haarverlenging legendes. Er zijn ook enkele legendarische kappers die nu hun eigen bedrijf oprichten, zoals Vera Wang en Nina Ricci. Tienerkappers leggen nu de nadruk op creativiteit en nieuwe spitstechnieken, en ze hebben zelfs hun eigen tools ontworpen.

lementen van creatief ontwerp en uitstekend vakmanschap worden nu aangeboden door sommige haarverlengingsbedrijven. Mijn droom is dat over 5 jaar elk jong meisje dat dit artikel leest in haar klaslokaal zit en dat haar leraar haar de hand boven het hoofd houdt om onder haar te studeren en zich deze prachtige technieken eigen te maken. Ze zal dan doorgaan voor gecertificeerde haarverlenging professionals, om haar te laten zien aan de hele wereld. Ik hoop alleen dat ze onder hen zal kunnen leren en dan verder kan gaan naar andere wedstrijden, zodat ze haar eigen prachtige mooie haar kan laten groeien in het proces.

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.