Hoe vind je een goede kapper?

Kapsalon Maastricht

Goed opgeleide professionals kunnen gemakkelijk elke stijl maken, inclusief een knipbeurt. Het probleem is echter dat het aanbod van stijlen op de markt zo enorm is dat het vinden van een goede haarstylist een noodlot lijkt.

Als dit uw situatie is, vrees dan niet. De zoektocht naar een kapper is geen mijnenveld. Er zijn veel goede haarstylisten en de meeste zijn vrij gemakkelijk te vinden. De truc is om te weten waar je moet zoeken. Volg deze tips om de juiste stylist voor jou te vinden.

Vraag eens rond

De beste manier om een stylist te vinden is door het mensen te vragen. Als je iemand ziet met van die geweldige pixie-ogen, lippenstift, of een aanstekelijke lach, kies die dan als de volgende stylist.

Mensen met goed blond of grijs haar hebben meestal opvallende en eenvoudige kapsels. Als je iemand ziet met Geprogrammeerd haar of iets dergelijks, ga dan weg. Ga uw Geprogrammeerde partner zoeken.

Hairstylisten met krullend haar daarentegen hebben meer opties en zullen meestal op de hoogte zijn van speciale haarpraktijken met betrekking tot krullen.

Kijk door het raam.

De beste tijd om te window shoppen is wanneer je een nieuw kapsel of een nieuwe look hebt. Houd in gedachten dat alleen maar omdat het ziet er goed uit op iemand anders betekent niet dat het zal er goed uitzien op je. window shopping kan vaak een geweldige manier om uit te vinden hoe andere klanten en de stylisten bekijken bepaalde kapsels en stijlen.

Kijk naar de omgeving van de salon

Zodra u hebt gekozen een aantal salons, heb je een lezing te krijgen op hun omgeving. Zorgt ervoor dat ze schone en opgeruimde kamers en ontmoetingsplaatsen. Checkclips op volledigheid. Zorg ervoor dat alle kappersmateriaal netjes en in goede staat is. Je zou ook rustig kunnen observeren hoe kappersscharen gesteriliseerd en verpakt worden.

Goed ruiken is niet je volgende snee halen.

Zorg ervoor dat u de tijd vraagt voor het harsen en stylen als u het zelf doet. Als u meer aanwijzingen nodig heeft, kunnen video’s of foto’s van eerdere coupes een grote hulp zijn.

Controleer de lokalen van de salon.

Zorg ervoor dat de salon en de omgeving er netjes uitzien. Kies geen salon die er onverzorgd of slordig uitziet.

Hoe weet je of een salon er veelbelovend uitziet.

U kunt vrienden om een aanbeveling vragen. Individuen kunnen ook een goede kapsalon aanbevelen aan hun vrienden. Door online te surfen, te communiceren met anderefolUAuthorspersonal stylisten, of direct met de salon te bellen, kunt u de faciliteiten en netheid van een salon beoordelen.

Om er zeker van te zijn dat de salon en de omgeving er mooi uitzien, kunt u het personeel evalueren, met inbegrip van de lengte van de tijd in het bedrijf, de bereidheid om delicate behandelingen uit te voeren, en het gemak van de salon.

Kies niet de eerste kapper die je ziet.

Wees bereid om een minuut of twee te gaan zitten als een bejaard of zwak persoon binnenwandelt. Hoewel ze misschien onhandig zijn, kunnen ze misschien een fooi geven of een kleine dienst voorbereiden.

Wees geduldig. Soms kan het moeilijk zijn om precies te begrijpen wat elke persoon wil. Elke stylist of kapper heeft een ander idee van wat goed zal staan. Hoewel u al snel een vrij goed idee krijgt van wat uw stylist mooi vindt, kan het even duren voor u die perfecte look hebt.

Doe niet alsof je niet weet wat een van de kappers zegt.

Het kan moeilijk zijn om te horen wat elk van je bewonderaars orppers zeggen over jou. Maar als je een paar woorden weet van hun stijl, persoonlijkheid en als je weet hoe goed ze je vinden staan, kun je beoordelen of ze geschikt voor je zijn.

Als u houdt van de manier waarop ze praten, kunt u hen misschien overwegen voor een speciale gelegenheid, maar begrijp dat ze waarschijnlijk zeer getalenteerd zijn. Maar, aan de andere kant, als je niet van hen houdt, zou je kunnen beginnen te zoeken naar een nieuwe kapper.

oxhairdressers chi

Bieten zonnebanken

Beekman Ijsbaan

Blumes Conlin

Calvin Klein

Als je klaar bent met al het voorbereidende werk, zou je klaar moeten zijn om hoofden te laten draaien en een paar wenkbrauwen op te trekken. Klinkt geweldig, nietwaar? Maar, je wilt je niet haasten dus zorg ervoor dat je foto’s klaar hebt van alle juryleden inclusief de juryleden zelf. Denk eraan, dit is je grote dag. Iemand een hartpijnlijke wietkrul? Hopelijk laten je foto’s zien hoe geweldig je dag zal zijn.

Het belangrijkste is, ontspan. Niets bouwt zelfvertrouwen op zoals riemen van zenuwen. Dus, zelfs als je weet wat je gaat dragen, lach, glimlach en ontspan gewoon.

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.