Hoe kom ik van verkleurde tanden af?

 

 

 

 

 

Tandpasta houderTandpasta is de kleinste hoeveelheid van iets dat de kleur van uw tanden kan veranderen. Als u merkt dat uw tanden donkerder zijn, kunt u overwegen een tandbleekmiddel te gebruiken om de kleur te corrigeren. Om uw tanden witter te maken, haalt u een tube tandpasta tevoorschijn en wrijft u met de borstelharen over uw tanden. Hierdoor worden uw tanden blootgelegd om te worden geschrobd met de borstelharen van de tandenborstel. Wacht vijf minuten en ruik de frisheid van uw adem!

Er is namelijk meer nodig dan poetsen om je tanden wit te houden. Voedingsmiddelen, dranken, spoelingen en gewoonten dragen allemaal bij aan de aantasting van het glazuur. Enkele van de ergste boosdoeners zijn thee, koffie, rode wijn en donkergekleurde frisdrank. Al deze producten bevatten pigmenten die ervoor zorgen dat uw tanden er geel uitzien. Als u deze voedingsmiddelen en dranken niet kunt vermijden, is het goed om uw mond na het nuttigen van deze producten met water te spoelen. Anders blijven de donkere pigmenten in uw mond en uw tanden achter.

Als u de belangrijkste oorzaken van tandverkleuring vermijdt, vermindert u de kans op ernstige gebitsproblemen (zoals gaatjes of tandvleesontsteking). Enkele van de minder belangrijke oorzaken van tandverkleuring zijn thee, koffie, tabak en ouderdom. Door de belangrijkste oorzaken van tandverkleuring te vermijden, vermindert u de kans op ernstige gebitsproblemen (zoals gaatjes of tandvleesontstekingen). Enkele van de minder belangrijke oorzaken van tandverkleuring zijn thee, koffie, tabak en ouderdom.

Het goede nieuws is dat er een paar verschillende soorten tandpasta zijn die kunnen helpen bij uw probleem. Tandpasta met waterstofperoxide kan gebruikt worden om uw tanden witter te maken. Whitening tandpasta’s bevatten chemische stoffen die vergelijkbaar zijn met de stoffen die in een professioneel kantoor worden gebruikt om tanden witter te maken. Deze producten bevatten een kleine hoeveelheid bleekmiddel en peroxide die zachtjes vlekken van het buitenoppervlak van de tanden verwijderen.

Als u rookt, kan whitening tandpasta u helpen de gele vlekken van het oppervlak van uw tanden te verwijderen. Het is belangrijk om te weten dat whitening tandpasta de door roken veroorzaakte vlekken niet volledig zal verwijderen, maar het kan wel helpen om er genoeg van te verwijderen zodat u vol vertrouwen kunt glimlachen.

Als u zich afvraagt of tandpasta de kleur van uw tanden kan verbeteren, moet u het volgende bedenken: silica is een schuurmiddel dat zeer vlekoplossend werkt. Witmakende tandpasta is in feite het product met het kleinste risico als het gaat om het bleken van uw tanden. De meeste vrij verkrijgbare tandpasta’s bevatten veel schuurmiddelen en chemische stoffen die bedoeld zijn om vlekken van de tanden te verwijderen. Verspil uw tijd en geld niet aan het verwijderen van deze vlekken van uw tanden, want ze zullen niet beter worden. Als u echter vanuit uw eigen huis tandblekende producten wilt proberen, moet u onderzoek doen naar de verschillende ingrediënten in de tandpasta om er zeker van te zijn dat u het juiste product voor u krijgt.

Om die wittere glimlach te krijgen die u altijd al wilde, moet u eens kijken naar de tandbleekmiddelen die er zijn om vandaag nog witte tanden te krijgen. Zelfs als uw tanden een beetje dof zijn door jarenlang kauwen en roken, zal een nieuwe frisse glimlach u er jonger uit laten zien en u het zelfvertrouwen geven dat u nodig heeft.

lees meer:

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.