Hoe kiest u een dienstverlener?

 

Schoonheidsspecialist Gouda

Toen ik begon als schoonheidsspecialiste, had ik de drang om klanten te vertellen over schoonheidsbehandelingen als de Zweedse massage, de diepe weefselmassage en de belfortmassage. Maar omdat ik grote verwachtingen had van wat ik deed, duurde het een tijdje voordat ik de belangstelling echt kon peilen. Na een tijdje kon ik merken dat mijn babbelen met mensen niet genoeg zou zijn om mij een goede massage te geven. Toen realiseerde ik me dat het eigenlijk mijn klant was die graag een goede massage wilde en eigenlijk meer geïnteresseerd was in het praten over de branche dan ik.

Dat is ook de reden waarom ik de diepe weefselmassage heb geïntroduceerd. Het zou tenslotte een goede zaak zijn als ik bij iedereen populair was! Met een beetje acteerwerk kan ik klaar zijn, laat me eens zien hoeveel klanten ik kanOK dan, hoeveel misbruik ik van ze kan krijgen. Eens kijken of ik een lontje onder ze kan aansteken. Toen ik met een van de meisjes aan het babbelen was, vertelde ze me dat ze een nicht had die masseuse was en een top schoonheidsspecialiste. Ze zei dat ze jarenlang naar dezelfde schoonheidsspecialiste was geweest, maar dat ze hem niet meer had bezocht nadat ze schoonheidsadviseur was geworden. Loslaten is heel pijnlijk; het betekent dat je gemak moet laten varen. Hoewel de schoonheidsspecialist vast veel geld verdiende, moet hij zich toch een beetje ongemakkelijk hebben gevoeld. Als er redenen zijn waarom iedereen klaagt na een massage, wil ik dat niet voor lief nemen. Als ik het gevoel heb dat ik een risico moet nemen omwille van de therapie, dan ben ik er zeker van dat hij die mening kan respecteren. Ik speel soms therapeut voor mensen die elke dag uitslapen. “Als je wilt praten, zul je je problemen moeten uitpraten,” zeg ik dan tegen ze. Dat betekent dat ik niet bang ben om hun problemen uit te praten als ze net zo kwellend zijn als de mijne. Ik kan zien dat het moeilijk is om dat te doen. Maar ik handel op een manier waartoe ik in staat ben. Ik moet risico’s nemen als ik zo goed wil worden als ik kan zijn.

Eindelijk kwam de dag dat ik besefte dat als ik echt Bio-wetenschapper wilde worden, ik iets moest gaan doen wat ik echt wilde. Ik was het beu om door mensen die me niet kenden voor niemand te worden uitgemaakt. Ik besloot me bij verschillende scholen aan te melden, maar deze keer wilde ik er een kiezen die ik leuk vond. Ik wist dat ik een extra jaar school zou moeten doen om een betere positie te krijgen. Ik zag dat een paar studenten die zich kandidaat stelden voor chef-kok, niet erg positief tegenover school stonden. Ik was bezorgd dat ze iets zouden veranderen waardoor je zou willen stoppen.

Toen ik op de school aankwam, duurde het niet lang voor ik me realiseerde dat dit niet het terrein van de bio-medische en geesteskracht was. Ik maakte snel vrienden op mijn eerste dag. Het hoofd van de school, die mijn buurvrouw was van een andere school, was een heel lieve vrouw, wier naam ik me niet kan herinneren. Zij was echter het hoofd van de theologische afdeling en dus de baas over wie er in de school mocht. Het was heel opwindend voor mij om deel uit te maken van deze school.

Ik heb hier scheikundigen zoals u, die ervoor zorgen dat wat u op het scherm ziet, juist is. Een groot probleem dat veel vragen oproept is echter de apparatuur die wordt gebruikt. Weten de leraren en technici eigenlijk wel hoe zij de apparatuur moeten schoonmaken en opbergen? Of is de apparatuur op de school zo ongereinigd dat het veiligheidsbeleid niet volstaat om de apparatuur zelf te beschermen?

Er moeten arbeidskwesties zijn waar docenten en technici meer kennis van hebben. Daartoe behoren het naar behoren schoonmaken en opbergen van de instrumenten. Bewust zijn van de instrumenten en weten hoe ze schoon te maken en op te bergen is volgens de wet in Canada van essentieel belang. Ten minste de schoonmakers moeten worden opgeleid om zich bewust te zijn van het schoonmaakproces en de gevaren voor de gezondheid die kunnen ontstaan. Ook het hoofd van de scheikunde moet worden opgeleid om precies te weten wat de instrumenten zijn, waar ze te vinden zijn en hoe ze moeten worden schoongemaakt en opgeborgen.

Hoe ga je te werk bij het kiezen van een dienstverlener?

Het is belangrijk om te kiezen waar u als patiënt naar de Bio-lect kliniek gaat. U moet er zeker van kunnen zijn dat de mensen die voor u zorgen het soort mensen zijn bij wie u wilt zijn. U kunt niet zomaar een kliniek binnenlopen en verwachten dat u vriendelijk behandeld wordt, of medicijnen zonder ziektekiemen. Bij een infectie kan iemand gemakkelijk doodgaan en kunnen er meerdere ernstig ziek worden. De omgeving moet zodanig zijn dat de patiënt wordt verzorgd en gezond wordt gehouden tot hij beter is.

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.