De beste zelfbruinende lotion

 

Kapper Rokkeveen

Een barbier is meer dan een haarstylist. Een barbier is een professional die is opgeleid in het verder verzorgen van het haar. Een barbier verzorgt het haar door het te scheren, verven, krullen, stylen en warm te kloppen. Het doel is om het haar glad en 360 graden geschoren te krijgen. Barbierswerk heeft ook andere doelstellingen zoals haarstyling, knippen van haar, flossen van haar, manicure en pedicure.

In de VS zijn barbershops gevestigd in de meeste Amerikaanse steden, zoals New York City, Chicago, San Francisco en Los Angeles. Het aantal barbershops in elk van deze steden varieert echter. Volgens de US Census zijn er in meer dan 50% van de woningen in de sanitaire zone kapperszaken. In het afgelopen decennium is het aantal barbershops effectief verdubbeld, en bijna tweederde van alle barbershops is gevestigd in stedelijke gebieden. Van de 50 Amerikaanse staten staat Californië echter aan de leiding met 2% van het totaal aantal barbershops.

Kapper winkels tegemoet te komen aan alle haartypes, met inbegrip van: blond, bruin, zwart, Hispanic, en Aziatisch. Typisch, een kapper heeft meer opleiding en wordt ondersteund door een business plan gericht op terugkerende klanten en een Zalm wordt gesneden een keer per week. Bij het plannen van een barber winkel te openen, meestal de eerste stap is om alle benodigde vergunningen te onderzoeken. Een andere kostbare factor is de kosten van gereedschappen en apparatuur.

In alle delen van de wereld zijn mannen meestal behaard. Maar laat de natuur je niet in de steek laten. Waxen is een eenvoudige oplossing om van het ongewenste haar af te komen.

Harsen: nadat de haarschacht met een vloeibaar wasmiddel is behandeld, wordt de warme was op de huid aangebracht en hard gemaakt. Eenmaal uitgehard, wordt de wax verwijderd in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Tip: denk er altijd aan om niet over de huid te wrijven tijdens het waxen, anders kan het haarzakje verstrikt raken en breken.

Plukken – ook bekend als epileren, wordt plukken gebruikt voor het verwijderen van haren die klein genoeg zijn om met een pincet te worden geplukt. Het nadeel is dat dit proces de huid zeer pijnlijk maakt en vatbaar voor infecties. Soms kunnen de haarbreuk en de pijn kort na de epileersessie stoppen.

Sugaring- het lijkt veel op harsen. Een wasachtige substantie genaamd suikerpasta wordt op de huid aangebracht. De pasta laat men lichtjes afkoelen en dan trekt men aan het haar met verschillende rukjes en trekjes. Het is ook niet zo pijnlijk als harsen.

Er zijn ook een paar haargroeiremmers die kappers gebruiken om de haargroei af te remmen, hoewel die nog niet wetenschappelijk zijn onderzocht.

Cosmeticafabrikanten voegen deze toe en benadrukken het “doordringende” karakter van de ontharingscrèmes/glimonade ten gunste van een “venijniger” minder “invasief” proces. Zo heeft “Avon” een zonnebrandcrème waarvan de aanwezigheid wordt gegarandeerd door het zonnebrandbestanddeel titaandioxide. Titaniumdioxide is ook een pigment en in de kleur wordt er ronduit opgeschept dat het de ultraviolette stralen van de zon met tot wel SPF 20 vermindert. Als je zelf nog nooit een zonnebrandcrème hebt gebruikt, vraag je je waarschijnlijk af hoe je er een kunt vinden die zoveel bescherming biedt. De ultraviolette stralen van de zon kunnen worden toegeschreven aan zowel UVA- als UVB-stralen en dit geldt vooral voor mensen met een lichte huid; zelfs mensen met een goede huid zullen waarschijnlijk minder snel bruin worden door de zonnebrandcrème. Avon vult de zonnebrandcrème ook aan met andere ingrediënten zoals vitamine A, C en E die uw bruine kleur gegarandeerd versterken en uw lippen beschermen tegen veroudering.

Dus, daar heb je het. De beste zelfbruinende lotion die veilig en bewezen is, is slechts door een paar mensen gebruikt, en het is bewezen uiterst effectief te zijn op alle huidtypes. Als je een zongekuste bruine gloed wilt krijgen, of als je de hoeveelheid rimpels op je lichaam wilt verminderen, ga dan voor een volledig natuurlijke zonloze bruiningslotion!

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.