11 feiten die je moet weten over massage

Massage Vught

De populariteit van massage is de laatste jaren enorm toegenomen. Meer mensen laten zich verwennen met een ontspannende massage dan ooit tevoren. Maar terwijl ze een bad nemen, vergeten veel mensen het belang van massage. Massage kan wonderen doen voor je lichaam en je geest. Dus hier zijn 11 feiten die je moet weten over massage:

1. Bloeddruk en hartslag kunnen worden verbeterd na een voetmassage.

2. Een voetmassage kan de gevolgen van een kater verminderen.

3. Een voetmassage kan de gevolgen van een migraine hoofdpijn verlichten.

4. Voetmassage helpt de bloedstroom rond het lichaam te verhogen.

5. Bij voetmassage komt endorfine vrij, dat onder massageliefhebbers als “de geluksdrug” wordt beschouwd.

6. Sommige massagetherapeuten gebruiken verschillende technieken en technieken om specifieke gebieden van het lichaam te behandelen.

7. Men gelooft dat een voetmassage de lengte kan doen toenemen.

8. Sommigen beweren dat leren ontspannen terwijl je gemasseerd wordt, kan helpen de hormoonproductie in je lichaam te verminderen.

9. Voetmassage, vooral in combinatie met een hoofdmassage, kan verlichting geven bij sommige soorten pijn.

10. Terwijl sommigen geloven dat een voetmassage een vakantie wat kan verlengen, geloven anderen dat een volledige lichaamsmassage de negatieve effecten van een vakantie of zelfs een zakenreis kan helpen elimineren.

11. Volgens het Journal of Prosthetics Research verbetert een voetmassage de doorbloeding van het lichaam.

Hoewel de voordelen van massage per individu verschillen, is één ding zeker; massage is goed voor je, zelfs als je geen pijn ervaart. De druk van de massage kan zelfs gunstig zijn voor zwangere vrouwen en hun oorzaak. Een recente studie aan de Universiteit van Egyptian in Londen suggereert dat zwangere vrouwen een verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen kunnen ontlenen aan een therapeutische voetmassage.

12. Tijdens het masseren kunnen sommige mensen een kalmerend gevoel ervaren dat lijkt op dat van een knuffel of een massage van de buik.

13. Sommige massagetherapeuten kunnen andere methoden gebruiken, zoals schrijven of kleding opvouwen om mensen die angstig of overweldigd zijn te helpen stimuleren.

14. Als je graag gemasseerd wilt worden door een instructeur die het hele lichaam benadert, kijk dan eens naar de lessen die bij Bowflex worden aangeboden.

Hopelijk zullen deze massagevoordelen u helpen het licht te zien. Ook al ervaar je er misschien alleen maar een beetje ontspanning door, je zult er zeker baat bij hebben.

This entry was posted in verzorging. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.